Main Content

FOTO: Profil brankára Kepu na Wikipédii po včerajšom obrovskom fiasku

pondelok, 25. február 2019 06:50 | Autor: Martin Gregor

kepa
kepa | zdroj: Twitter, TASR

24-ročný brankár Chelsea Londýn Kepa Arrizabalaga na seba v závere včerajšieho finále anglického Carabao Cupu proti Manchesteru City upozornil azda tým najhorším možným spôsobom, keď odmietol striedať, čo neuveriteľne rozzúrilo trénera The Blues Maurizia Sarriho.

Celý incident s videom a detailnejším popisom nájdete tu. Futbaloví fanúšikovia na šokujúce správanie mladého brankára reagovali aj úpravou jeho osobného profilu na Wikipédii, kde nastali dve zmeny.

V poslednej vete úvodného popisu bolo doplnené: ,,Kepa je taktiež najneprofesionálnejší basta** na svete a jeho matka ho nenaučila žiadnemu slušnému správaniu."

V časti hráčska pozícia mu zas prepísali pozíciu brankára na funkciu trénera Chelsea Londýn, nakoľko Kepa mal zjavne pocit, že on rozhoduje, nie tréner.

Kepa Wikipedia
Kepa Wikipedia | zdroj: Wiki

Tréner Chelsea si vybil zlosť na plastovej fľaši a búchal do sedadiel na lavičke. V návale hnevu kričal aj na členov svojho realizačného tímu. "Bolo to veľké nedorozumenie. Chcel som poslať na ihrisko náhradného brankára Willyho Caballera. Ale náš brankár dával najavo, že je schopný odchytať aj jedenástkový rozstrel. Myslel som, že Kepa nie je schopný chytať penalty, lebo mal kŕče. Lekár mi ale vysvetlil, že to neboli kŕče," citovala slová talianskeho kouča krátko po zápase agentúra AFP.