Main Content

Slovanisti vydreli tesné víťazstvo nad Sereďou

sobota, 23. február 2019 16:31 | Autor: TASR

ŠK Slovan Bratislava
ŠK Slovan Bratislava | zdroj: TASR

Nitra 23. februára (TASR) - Futbalisti Slovana Bratislava ešte stále nenašli premožiteľa. Belasí zvíťazili aj nad Sereďou. 

Slovan sa v Nitre mohol ujať vedenia už po niekoľkých sekundách, hlavička Čavriča však mierila nad bránku. V 14. minúte mal na nohe tutovku Šporar, sám zoči-voči Nwolokorovi však neuspel. Slovinský reprezentačný útočník aj naďalej zamestnával seredskú obranu a v 24. minúte po narážačke s de Kampsom otvoril skóre. Krátko na to mohol náskok Slovana zvýšiť Čavrič, no jeho strela minula cieľ.

V defenzíve Serede to neraz škrípalo, čo mohol využiť Moha, Nwolokor však jeho pokus zneškodnil. Na začiatku druhého polčasu išiel Michalík tvrdo do súboja s Mohom a po druhej žltej karte musel ísť predčasne do kabín. V 57. minúte prišla Sereď aj o Špehara, ktorý musel striedať pre problémy s členkom. Slovan kontroloval vývoj zápasu a držal tesný náskok. V závere mohol pridať poistku Moha, no jeho delovku vyrazil Nwolokor na roh.

ŠKF iClinic Sereď - Slovan Bratislava 0:1 (0:1)
Gól: 24. Šporar, Rozhodoval: Ziemba, ČK: 46. Michalík (Sereď) po 2 ŽK, ŽK: Michalík, Morong - Šporar. Medvěděv, Bajrić, Bajrić, 723 divákov