Main Content

TRANSFER NEWS (23.2.): Sarri nebude trénovať AS Rím

sobota, 23. február 2019 08:05 | Autor: Jakub Vaverka

Maurizio Sarri, Chelsea FC
Maurizio Sarri, Chelsea FC | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Hudson-Odoi pravidelne hrať nebude

Tréner Chelsea Maurizio Sarri prehovoril o tom, že mladík Callum Hudson-Odoi, ktorý chce hrávať čo najviac, nebude nastupovať pravidelne. Talian povedal, že ak by šéfovia Chelsea chceli, aby CHO hrával každý zápas, museli by odísť Willian a Pedro.

Z Manchestru do Amsterdamu?

Holandský klub Ajax Amsterdam ráta s tým, že po konci tejto sezóny príde o obrancu Matthijsa De Ligta, a preto hľadá zaňho náhradu. To by mohol byť obranca Timothy Fosu-Mensah, ktorý je kmeňovým hráčom Manchestru United. Informoval denník De Telegraaf.

Sarri AS Rím trénovať nejde

Kormidelník londýnskej Chelsea Maurizio Sarri poprel špekulácie, ktoré jeho meno spájajú s odchodom do talianskeho AS Rím. Tlač v Anglicku a Taliansku totiž informovala, že Sarri by mohol po sezóne viesť klub z večného mesta.

Benitez do Leicestru?

Denník Mirror píše, že ak francúzsky tréner Claude Puel opustí Leicester City, na jeho miesto by mohol v nasledujúcom ročníku prísť skúsený španielsky kormidelník Rafael Benitez, ktorý je aktuálne koučom Newcastlu United.

Nové posily pre United

Tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer nielenže dostane od vedenia Red Devils nový kontrakt, ale taktiež prestupový rozpočet na letné prestupové obdobie. Nór by vraj mohol priviesť dve až tri zaujímavé mená.

Rakitič môže odísť

V Španielsku sa vo veľkom píše o tom, že vedenie FC Barcelona je v prípade zaujímavej ponuky ochotné po konci tejto sezóny predať chorvátskeho reprezentanta Ivana Rakitiča. Záujemcom o jeho služby je Inter Miláno.