Main Content

Jamés Rodriguez pripustil návrat do Realu Madrid: Mám tam všetko

štvrtok, 21. február 2019 07:50 | Autor: Jakub Vaverka

James Rodriguez
James Rodriguez | zdroj: © TASR

Už na konci tejto sezóny skončí dvojročné hosťovanie, ktoré viaže kolumbijského reprezentanta Jamésa Rodrigueza s nemeckým Bayernom Mníchov. Po jeho uplynutí bude Jamés opäť patriť Realu Madrid, ktorého je stále kmeňovým hráčom.

Dlho to vyzeralo, že Jamés Rodriguez nemá v pláne, po uplynutí dvojročného hosťovania, návrat do Realu Madrid. Zo španielskej metropoly hviezda majstrovstiev sveta 2014 odišla preto, že už jednoducho potrebovala novú výzvu a dostatok priestoru na ihrisku. V Bavorsku mierne zišiel z očí, postihli ho aj zranenia a už sa o ňom nehovorí toľko, ako tomu bolo v La Lige.

S Realom Madrid má Jamés podpísaný kontrakt do roku 2021, jeho návrat je, minimálne administratívne, stále reálnou možnosťou. „V Madride mám všetko. Mám tam dom, taktiež ľudí, ktorí ma majú radi,“ začal 27-ročný stredopoliar pre španielsky denník Marca. „Stále som v kontakte s viacerými hráčmi Realu Madrid,“ pokračoval bývalý záložník francúzskeho AS Monako či portugalského FC Porto.

„Uvidíme, čo sa v lete udeje. Momentálne mám platnú dohodu s Bayernom Mníchov. Chcem tu úspešne skončiť sezónu a následne uvidíme, čo sa bude diať,“ zakončil technik, ktorý prišiel do Madridu počas éry talianskeho trénera Carla Ancelottiho. Ten ale bol čoskoro odvolaný, čo vo veľkom zasiahlo aj Jamésovu pozíciu v tíme.