Main Content

Reakcie z táborov Chelsea a Manchestru United po šlágri FA Cupu

utorok, 19. február 2019 09:18 | Autor: TASR

Sarri, Solskajer
Sarri, Solskajer | zdroj: YouTube

Londýn 19. februára (TASR) - Futbalisti londýnskej Chelsea neobhája triumf v Anglickom pohári, keď po bezkrvnom výkone prehrali v osemfinále s Manchestrom United 0:2.

Tento výsledok môže ešte viac podpíliť konár pod trénerom "The Blues" Mauriziom Sarrim. Taliansky kouč však vyhlásil, že sa o svoju budúcnosť na Stamford Bridge neobáva.

"O svoju stoličku som sa bál iba počas pôsobenia v druhej talianskej lige. Vrásky na čele mi robia naše výsledky v uplynulom období. Chápem rozhorčenie fanúšikov. V Premier League sme inkasovali poltucet na pôde Manchestru City, v pondelok sme vypadli z FA Cup-u. Dúfam, že sa teraz všetci zomkneme, že sa vymaníme z krízy a vrátime na víťaznú cestu. Musíme hrať agresívnejšie i odvážnejšie v súperovej šestnástke a zlepšiť defenzívu," citovala slová Sarriho agentúra AFP.

United rozhodli o postupe do štvrťfinále už v prvom polčase, keď sa strelecky presadili Ander Herrera a Paul Pogba. "Teší ma, že po prehre 0:2 s Parížom St. Germain v úvodnom osemfinále Ligy majstrov sme sa rýchlo otriasli. Reakcia hráčov bola brilantná. Podali sme kompaktný výkon," pochvaľoval si kouč "červených diablov" Ole Gunnar Solskjaer.