Main Content

Courtois kritizoval Balea. Poukázal na jeho iný životný štýl

pondelok, 18. február 2019 10:34 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: TASR

Brankár Realu Madrid Thibaut Courtois sa rozhovoril o svojom spoluhráčovi Garethovi Baleovi. Belgičan bol na adresu waleského reprezentanta veľmi kritický.

Thibaut Courtois prišiel do Realu Madrid iba toto leto z londýnskej Chelsea, ale vzhľadom na to, že v minulosti chytával v Atléticu Madrid, v hlavnom meste Španielska sa cíti ako doma. V tom vidieť rozdiel s jeho kolegom Garethom Baleom, ktorý je síce v Madride od roku 2013, ale prakticky dodnes sa úplne v tomto meste neudomácnil.

„Je veľmi náročné Garetha opísať jedným slovom,“ prináša jeho slová portál Goal.com. „Povedal by som, že má naozaj veľmi veľa talentu, ale je hanbou, že jeho talent je často blokovaný od toho, aby naplno žiaril. Ja žijem ako niekto, kto sa narodil v Madride. Jedávam neskoro, chodím spávať neskoro. Je to španielsky štýl života.“

Následne Belgičan pridal jednu príhodu, v ktorej opísal svoj názor na Balea. „Jeden večer sme mali s celým tímom naplánovanú večeru. Ale Bale a Kroos sa neobjavili, pretože nám odkázal, že večera je pre nich veľmi neskoro. Boli sme dohodnutí do reštaurácie na 21:30 a jesť sme začali kolo 22:15. O polnoci sme si dali kávu.“

„Do postele sme sa dostali okolo jednej. Každé doobedie trénujeme o jedenástej, myslím si, že časovo to vychádza priam perfektne. Bale nám ale povedal, že s nami nejde, pretože chodí do postele už o jedenástej večer,“ zakončil Thibaut Courtois, aktuálna brankárska jednotka Realu Madrid.