Main Content

TRANSFER NEWS (15.2.): Prídu do Realu Madrid Neymar aj Hazard?

piatok, 15. február 2019 10:48 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar a Nenad Krstičič v súboji o loptu
Neymar a Nenad Krstičič v súboji o loptu | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Klopp pôjde po stopérovi

Novinár James Pearce z regionálneho plátku Liverpool Echo tvrdí, že tréner Liverpoolu Jurgen Klopp bude pracovať na tom, aby klub v letnom transferovom okne získal nového stredného obrancu. „Myslím si, že Klopp bude usilovať hlavne o stopéra. Neviem si predstaviť, že by išiel do ďalšieho ročníka s kádrom, aký má teraz.“

Prestúpi Suso do Tottenhamu?

Anglický denník Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej je Tottenham Hotspur aktuálne favoritom na získanie útočníka Susa, ktorý momentálne oblieka dres talianskeho AC Miláno. 25-ročného zakončovateľa sleduje aj mestský rival Spurs – Arsenal.

Príde Hazard aj Neymar?

Francúzsky plátok Le10Sport tvrdí, že Real Madrid sa nebude snažiť v letnom transferovom období získať len jedného z dvojice Eden Hazard – Neymar, ale Biely Balet pôjde po oboch. Kráľovský veľkoklub vraj má dostatok financií na hviezdu Chelsea a aj ťahúňa PSG.

Higuaín za 36M?

Chelsea údajne verí, že sa jej po sezóne podarí získať argentínskeho útočníka Gonzala Higuaína na trvalý prestup z Juventusu Turín za 36 miliónov eur, čo je nižšia čiastka, ako sa pôvodne predpokladalo. Správu priniesli ESPN FC. 

Kanté preferuje Španielsko

Le10Sport píše, že ak N´Golo Kanté po sezóne opustí londýnsku Chelsea, preferuje prestup do Španielska, konkrétne do Realu Madrid alebo do FC Barcelona. To je nie je dobrá správa pre PSG, ktoré ho dlhodobo sleduje.

Jovič a Chelsea?

Londýnska Chelsea by mohla získať 21-ročného mladíka Luku Joviča, ktorý podáva perfektné výkony v drese nemeckého Eintrachtu Frankfurt, kde je aktuálne na hosťovaní z portugalskej Benficy Lisabon. Modrí na jeho získanie pripravujú 45 miliónov eur, píše Bild.