Main Content

TRANSFER NEWS (12.2.): Neymar do Realu Madrid?

utorok, 12. február 2019 09:39 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar a Kylian Mbappe
Neymar a Kylian Mbappe | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Neymar miesto Hazarda?

Bulvárny plátok Don Balon píše, že Real Madrid možno v letnom prestupovom období nakoniec nezíska Edena Hazarda z Chelsea, ale radšej siahne po brazílskom útočníkovi Neymarovi, ktorý oblieka dres PSG.

Škrtel odmietol Barcelonu

Mithat Halis, ktorý je členom skupiny, ktorá zastupuje slovenského obrancu Martina Škrtela, v rozhovore potvrdil, že Slovák mohol v januári prestúpiť z Fenerbahce Istanbul do FC Barcelona, ale nechcel na Camp Nou vysedávať na lavičke.

Sturridge do Tottenhamu?

Anglický denník The Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej sa kanonier Daniel Sturridge možno bude sťahovať do londýnskeho Tottenhamu Hotspur. Sturridge nehráva v Liverpoole, čo podporuje špekulácie o jeho možnom odchode.

Bitka o Joviča

Luka Jovič, mladý 21-ročný útočník, ktorý oblieka dres nemeckého Eintrachtu Frankfurt, sa mal podľa správ denníka Bild ocitnúť pod drobnohľadom španielskych gigantov Realu Madrid a FC Barcelona. V zime situáciu okolo jeho osoby sledovala Chelsea.

Ramsey do Juventusu

Je to oficiálne. Waleský reprezentant Aaron Ramsey odíde po konci aktuálneho ročníka do Juventusu Turín, s ktorým sa dohodol na štvorročnom kontrakte a zmluve, čo mu prinesie týždenný plat vo výške štyristotisíc libier. Arsenal na ňom nezarobí nič.

Sarriho budúcnosť v najbližších týždňoch

Denník Telegraph píše, že budúcnosť talianskeho trénera Maurizia Sarriho tkvie v najbližších týždňoch. Chelsea totiž čaká šesťnásťfinále Európskej ligy proti Malmo FF, finále ligového pohára proti Manchestru City, FA Cup proti Manchestru United a v neposlednom rade boj o TOP 4 Premier League.