Main Content

TRANSFER NEWS (10.2.): Sága Hamšík pokračuje

nedeľa, 10. február 2019 10:55 | Autor: Jakub Vaverka

Marek Hamšík
Marek Hamšík | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Hamšík nebol v nominácii

Marek Hamšík nebol v nominácii SSC Neapol na sobotný ligový zápas proti AFC Fiorentina, čo podporuje špekulácie o tom, že sa stále pracuje na jeho odchode do čínskej ligy, konkrétne do klubu menom Dalian Yifang.

Coutinho bojuje o svoju budúcnosť

Anglický denník Daily Mail prišiel s informáciou, podľa ktorej brazílsky reprezentant Philippe Coutinho v tomto období bojuje v Barcelone o svoju budúcnosť. Na Camp Nou sa mu totiž nedarí podľa predstáv, pričom sa špekuluje o jeho možnom odchode inam.

Dybala cieľom číslo jeden

Podľa talianskych novín Corriere dello Sport to začína vyzerať tak, že pre úradujúceho víťaza Ligy majstrov Real Madrid bude hlavným prestupovým cieľom v letnom transferovom okne argentínsky kanonier Paulo Dybala z Juventusu Turín.

Douglas Costa Môže odísť

Futbalový portál Calciomercato hlása, že Chelsea a Manchester United monitorujú situáciu okolo Brazílčana Douglasa Costu, ktorý nie je práve najspokojnejší v turínskom Juventuse, kde sa mu nedarí podľa predstáv.

Bitka o Grimalda

Alejandro Grimaldo z Benficy Lisabon by mohol v letnom transferovom období zmeniť dres, píše španielsky denník Mundo Deportivo.  O bývalého člena futbalovej akadémie FC Barcelona sa zaujímajú Atlético Madrid a Arsenal.

Isco za Hazarda?

Real Madrid vraj zvažuje použiť ako súčasť dohody s Chelsea za príchod Edena Hazarda španielskeho stredopoliara Isca. Isco sa dlhodobo sťažuje, že nie je Madride spokojný, pričom Bielemu Baletu by tak klesla čiastka, ktorú by musel Chelsea zaplatiť, píše Daily Mail.