Main Content

LA LIGA NEWS (10.2.): Príde Barcelona o brankára?

nedeľa, 10. február 2019 10:53 | Autor: Jakub Vaverka

Jasper Cillessen
Jasper Cillessen | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

BARCELONA: Pre Barcelonu je dôležitejšie, aby bol Lionel Messi fit na Ligu majstrov ako na domácu ligu či Copa del Rey. (Marca)

BARCELONA: Obranca Samuel Umtiti je späť v tréningovom procese, verí, že proti svoju ex-klubu Lyonu v Lige majstrov si zahrá. (Marca)

BARCELONA: Stredopoliar Ivan Rakitič ani len neuvažuje nad tým, že by mal po sezóne odísť niekam inam. (Marca)

BARCELONA: O brankársku dvojku FC Barcelona, aktuálne zraneného Jaspera Cillessena, sa zaujíma niekoľko veľkoklubov. (Marca)

REAL MADRID: Tréner Santiago Solarí nepriamo naznačil Iscovi, že si myslí, že by mal menej hovoriť a viac trénovať. (Marca)

REAL MADRID: V madridských denníkoch sa objavujú názory, že Karim Benzema je tento ročník lepší ako Lionel Messi. (Marca)

REAL MADRID: Aktuálne nie je ani zďaleka isté, že Eden Hazard z Chelsea prestúpi v letnom transferovom období do Realu Madrid. (Marca)

ATLÉTICO: Atlético Madrid je zatiaľ trpezlivé so španielskym útočníkom Alvarom Moratom, ktorý prišiel v zime z Chelsea. (Marca)