Main Content

Kedy bude Manchester United v hre o titul? Prehovoril tréner!

sobota, 9. február 2019 14:22 | Autor: Jakub Vaverka

Manchester United
Manchester United | zdroj: Pixabay.com

Po decembrovom odchode trénera Josého Mourinha z Manchestru United tento klub ožil a momentálne je späť v boji o TOP 4 v Premier League, či dokonca o samotný titul. S tým ale nie tak úplne súhlasí kouč Devils Ole Gunnar Solskjaer.

Manchester United hrá pod vedením nórskeho trénera Oleho Gunnara Solskjaera uvoľnene, hviezdne mená našli stratenú motiváciu a s pribúdajúcimi víťazstvami rastie forma Červených Diablov. Reálne sú späť v hre o TOP 4 v Premier League, pokračujú v FA Cupe, brúsia si zuby na osemfinále Ligy majstrov proti PSG a s jedným prižmúreným okom sa dá povedať, že hrajú o anglický titul.

Obľúbený Nór ale krotí optimizmus. Cení si, že Diabli sú späť tam, kde patria, ale rozhodne nemá na očiach ružové okuliare. „Tento rok sme dosť pozadu, je to očividné. Musíte držať krok s TOP tímami, predovšetkým s Manchestrom City a Liverpoolom, teraz aj Tottenhamom, ktorý má dobrú fazónu,“ začal kouč pre Devils pre ​BBC Sport.

Solskjaer odpovedal aj na to, kedy sa Manchester United mohol reálne vrátiť do hry o majstrovský titul. „Myslím si, že môžem povedať, že dva roky. Je to dostatočný čas na to, aby sme v našej príprave urobili dôležité zmeny, zlepšili sa vo všetkom.“

„Každý jeden hráč sa zlepšil. Nie je to len o tom, aby prichádzali nové mená, niekedy je to o tom, aby ste si upratali veci v kabíne. Zrazu sme sa ocitli v hre o popredné priečky,“ zakončil veľmi sympatický manažér Manchestru United.