Main Content

TRANSFER NEWS (9.2.): Dybala - Juventus alebo Real Madrid?

sobota, 9. február 2019 14:20 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo a Paulo Dybala
Cristiano Ronaldo a Paulo Dybala | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Škriniar podpíše nový kontrakt

Slovenský reprezentačný obranca Milan Škriniar podľa talianskeho denníka Corriere dello Sport podpíše so svojím aktuálnym zamestnávateľom Interom Miláno nový kontrakt. Tým by mali načas ustáť špekulácie o jeho možnom odchode inam.

Pepe do Bayernu Mníchov?

Uznávaný francúzsky plátok Le 10 Sport píše, že nemecký majster Bayern Mníchov bojuje o talentované krídlo Nicolasa Pepeho, ktorý podáva kvalitné výkony v Ligue 1 v drese LOSC Lille. Pepe má len 23 rokov a lovili ho Arsenal, Barcelona či Manchester City.

Sarri verí v Hazarda

Kormidelník londýnskej Chelsea Maurizio Sarri povedal, že verí, že belgický reprezentant Eden Hazard nakoniec ostane na Stamford Bridge. Hazard povedal, že sa už rozhodol, aká bude jeho budúcnosť, ale svoje rozhodnutie oznámi až po sezóne.

Casteels do Barcelony?

Vedenie FC Barcelona sa údajne zaujíma o brankára Koena Casteelsa, ktorý oblieka dres nemeckého Vfl Wolfsburg. Informácie priniesol katalánsky denník Sport, ktorý tvrdí, že FCB čoskoro môže prísť o doterajšiu dvojku Jaspera Cillesena.

Bayern loví v Monaku

Nemecký šampión Bayern Mníchov sleduje situáciu okolo mladíka Hannibala Mejbriho, ktorý aktuálne patrí francúzskemu klubu AS Monako. Denník Bild hlása, že Mejbri má len 16 rokov, ale jeho potenciál je obrovský.

Dybala sa musí rozhodnúť

Taliansky denník Tuttosporttvrdí, že argentínsky útočník Paulo Dybala sa musí rozhodnúť, či chce spojiť svoju budúcnosť s Juventusom Turín alebo odíde do Realu Madrid, ktorý ho sleduje dlhodobo a chcel by ho angažovať.