Main Content

TRANSFER NEWS (8.2.): Rashford, Hazard, Kanté, Valverde či Jones

piatok, 8. február 2019 10:48 | Autor: Jakub Vaverka

Marcus Rashford
Marcus Rashford | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Valverde chce ostať

Španielsky denník Mundo Deportivo píše, že tréner Ernesto Valverde by rád ostal na lavičke FC Barcelona aj v budúcej sezóne. Klubové vedenie má preňho údajne v tomto období chystať nový kontrakt.

Rashford si prilepší

Marcus Rashford momentálne zarába v Manchestri United 75 000 libier týždenne, pričom nový kontrakt, ktorý by mal na Old Trafford podpísať už čoskoro, mu podľa Daily Star prinesie až 200 000 libier za sedem dní.

Jones do 2024

Anglický obranca Phil Jones sa dohodol s Manchestrom United na novej zmluve, ktorá platí do roku 2024. „Som veľmi rád, že som podpísal nový kontrakt. Manchester United je súčasťou môjho života už osem rokov a ohľadom tohto klubu milujem úplne všetko. Teším sa na nové výzvy, ktoré ma čakajú. Chcel by som poďakovať trénerom za dôveru, ktorú do mňa vložili,“ povedal Jones pre oficiálnu klubovú stránku.

Podľa Fabregasa Hazard ostane

Do prestupovej ságy ohľadom Edena Hazarda sa zapojil dnes už jeho bývalý spoluhráč z londýnskej Chelsea Cesc Fabregas. „Do konca jeho zmluvy ostáva rok a pol, je v Chelsea šťastný a spokojná je aj jeho rodina. Myslí si, že keď povedal, že sa rozhodol, tak podpíše s Chelsea novú zmluvu.“

Isco za Dybalu?

Bulvárny španielsky plátok Don Balon prišiel so špekuláciou, podľa ktorej navrhol taliansky majster Juventus Turín víťazovi Ligy majstrov Realu Madrid výmenu stredopoliara Isca za argentínskeho kanoniera Paula Dybalu. Profitovali by obe strany.

PSG sleduje Kantého

Plátok Le10 Sport hlása, že Paríž Saint-Germain upriami v letnom prestupovom období svoju pozornosť na francúzskeho stredopoliara N´Gola Kantého, ktorý sa v drese Chelsea FC vypracoval na jedného z najlepších záložníkov na svete.