Main Content

TRANSFER NEWS (7.2.): Návrat Coutinha do Premier League?

štvrtok, 7. február 2019 09:50 | Autor: Jakub Vaverka

Philippe Coutinho
Philippe Coutinho | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

PSG pôjde po Willianovi

Denník The Mirror píše, že aj keď Paríž Saint-Germain v zimnom prestupovom období neúspešne bojoval o Brazílčana Williana z Chelsea, PSG sa pokúsi tohto ofenzívneho univerzála vykúpiť z Londýna aj v letnom transferovom okne.

Coutinho miesto Hazarda?

Ak Eden Hazard v lete opustí Chelsea, na jeho miesto by na Stamford Bridge mohol prísť brazílsky reprezentant Philippe Coutinho, ktorý oblieka dres FC Barcelona. Informoval o tom renomovaný plátok The Independent.

Bayern získa talentovaného mladíka

Nemecký majster Bayern Mníchov sa podľa denníka Bild dohodol s Hamburgom na letnom prestupe talentovaného 19-ročného mladíka menom Jann-Fiete Arp. Arp sa už v tínedžerskom veku zaradil do základnej zostavy Hamburgeru SV a veľkokluby ho sledovali už dlhú dobu.

Marcelo sa nikam nechystá

Tréner Realu Madrid Santiago Solari nesúhlasí so špekuláciami, ktoré hlásajú, že obranca Marcelo by chcel po sezóne odísť do Juventusu Turín. „Je to náš kapitán číslo dva, je stopercentný Madridčan,“ povedal kormidelník Bieleho Baletu.

Arsenal loví v Belgicku

Písalo sa o tom, že Arsenal bude mať po sezóne na nové prestupy iba štyridsať miliónov libier. To vedie Kanonierov k tomu, že sa sústredia na prestupový trh o niečo menej sledovaných líg. Gunners vraj sledujú krídelníka Leandra Trossarda z belgického Genku, ktorý má 23 rokov a stáť by mal 22 miliónov libier. Informácie priniesol plátok Football London. 

Klopp chce posilniť obranu

Hlavným cieľom nemeckého kormidelníka Liverpoolu Jurgena Kloppa bude posilnenie defenzívnej formácie, informoval o tom anglický bulvárny denník The Sun. The Reds mali v zime v hľadáčiku viacero mien do obrany, ale nakoniec nezískali nikoho.

Posilní Lozano Neapol?

Hirving Lozano, mexický reprezentant, ktorý podáva výborné výkony v holandskom PSV Eindhoven, by mohol v lete posilniť taliansky klub SSC Neapol. Zelenú celému transferu mal dať Lozanov agent, kontroverzný biznismen Mino Raiola. Správu priniesol plátok z Talianska menom Il Mattino.

Bitka o Ndombeleho

Francúzsky zdroj Le10Sport informuje, že o stredopoliara Olympiqueu Lyon Tanguya Ndombeleho bude v letnom prestupovom období veľký záujem. V zime ho neúspešne lovili Manchester United a Manchester City, po sezóne ho vraj budú monitorovať Juventus Turín a Inter Miláno. Lyon ho nepustí za menej ako 80 miliónov eur.