Main Content

TRANSFER NEWS (6.2.): Arsenal bude mať na prestupy zanedbateľnú čiastku

streda, 6. február 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Unai Emery, Arsenal Londýn
Unai Emery, Arsenal Londýn | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Hazard sa rozhodol

Belgický ofenzívny univerzál Eden Hazard sa údajne rozhodol o svojej budúcnosti, a teda či ostane v londýnskej Chelsea alebo po konci prebiehajúceho ročníka odíde niekam inam. Povedal ale, že rozhodnutie si zatiaľ nechá pre seba.

Rashford chce ostať

Mladý anglický reprezentant Marcus Rashford prehovoril o tom, že by rád spojil svoju budúcnosť s Manchestrom United. Rashford, ktorého sledovali španielski giganti, by rád predĺžil s Red Devils kontrakt už čoskoro.

Werner asi nepríde

Liverpool sa v zimnom prestupovom období zameral na získanie nemeckého útočníka Tima Wernera z RB Lipsko, ale momentálne to vyzerá, že Werner sa v dohľadnej dobe do anglickej Premier League nebude sťahovať.

40M na prestupy

Objavili sa špekulácie, že vedenie londýnskeho Arsenalu umožní španielskemu trénerovi Unaiovi Emerymu v letnom prestupovom období priviesť nové posily maximálne do výšky štyridsať miliónov eur. To je v tejto dobe prakticky zanedbateľná suma.

Kompany je trpezlivý

Skúsený belgický obranca Vincent Kompany je podľa svojich slov pokojný, čo sa týka nového kontraktu s Manchestrom City. Kompany bol spájaný s odchodom z Etihad Stadium, ale vyzerá to ta, že predĺženie zmluvy podpíše.

Romero do Juventusu?

Taliansky majster Juventus Turín údajne chystá tridsať miliónov eur na angažovanie ospevovaného obrancu Cristiana Romera, ktorý podáva v tejto sezóne Serie A veľmi kvalitné výkony v drese FC Janov. Romero má iba 20 rokov.