Main Content

Zahrá si Lionel Messi zajtra proti Realu Madrid?

utorok, 5. február 2019 08:15 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi a Jordi Alba
Lionel Messi a Jordi Alba | zdroj: TASR

Sezóna pokračuje v rýchlom tempe, pričom už zajtra je na programe úvodný duel semifinále španielskeho kráľovského pohára. Žreb rozhodol, že zbrane skrížia nezmieriteľní súperi FC Barcelona a Real Madrid.

Fanúšikovia po celom svete diskutujú predovšetkým o tom, či do zápasu nastúpi hviezdny Lionel Messi, ktorý sa zranil v sobotnom zápase Barcelony proti Valencii (2:2), v ktorom dokázal raz skórovať. Ak by rodák z argentínskeho mesta Rosario nemohol nastúpiť, šance na postup Bieleho Baletu by razom stúpili.

„Messiho účasť v stredajšom El Clásicu je veľmi otázna. Jeho sobotné zranenie je vážnejšie, ako sa na prvý pohľad zdalo. Všetko spôsobila kolízia s obrancom Valencie Antoniom Latom,“ priniesol aktuálne informácie španielsky denník ​AS.

„Messi v pondelok prišiel do tréningového centra FC Barcelona, kde podstúpil viacero testov. Rezultátom je, že o jeho štarte proti Realu Madrid sa rozhodne pravdepodobne na poslednú chvíľu,“ informujú novinári zo Španielska.

Kataláncov trápia aj ďalšia hviezdna absencia, konkrétne francúzskeho útočníka Ousmanea Dembélého, ktorý laboruje so zranením už niekoľko dní. Aktuálne vraj ani jeden z dvojice Dembélé-Messi netrénuje. Prvé semifinálové El Clásico je na programe v stredu o 21:00 na Camp Nou.