Main Content

TRANSFER NEWS (5.2.): Chce Modrič ostať v Reale Madrid?

utorok, 5. február 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Luka Modrič
Luka Modrič | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Liverpool neuspel

Anglický celok Liverpool FC chcel v zimnom prestupovom období získať talianskeho reprezentanta Lorenza Insigneho z SSC Neapol, ale Červení nakoniec v honbe za týmto skúseným krídlom neuspeli. Je nepravdepodobné, že oňho zabojujú aj v letnom transferovom okne.

United po Koulibalym

Vedenie Manchestru United je údajne rozhodnuté. V letnom transferovom období Red Devils zamerajú svoju pozornosť na senegalského reprezentanta Kalidoua Koulibalyho, ktorý oblieka dres talianskeho SSC Neapol.

Herrera si počká

Španielsky stredopoliar Ander Herrera sa s predĺžením kontraktu v Manchestri United nikam neponáhľa. Technicky zdatný záložník chce ostať na Old Trafford dlhodobo, preto počká, kým mu klub ponúkne zmluvu, ktorá sa bude zhodovať s jeho požiadavkami.

Modrič chce podpísať

Chorvátsky záložník a aktuálny držiteľ Zlatej lopty Luka Modrič už nemyslí na prestup niekam inam, ale rád by spojil svoju budúcnosť s Realom Madrid. Modrič je vraj v Bielom Balete spokojný a rád by si s klubom predĺžil svoju spoluprácu.

Chelsea ide po Iscovi

Londýnska Chelsea sa podľa britskej tlače v letnom prestupovom období zameria na španielskeho reprezentanta Isca, ktorý je dlhodobo spájaný s odchodom z kádra víťaza Ligy majstrov Realu Madrid. Isco by sa vraj transferu do Anglicka nebránil.

Bitka o Sarabiu

Chelsea a Paríž Saint-Germain budú po konci prebiehajúceho ročníka v prestupovom boji usilovať o stredopoliara Pabla Sarabiu, ktorý v tomto ročníku niekoľkokrát potvrdil svoje kvality v drese španielskeho klubu FC Sevilla.