Main Content

Video: Lindholm zosmiešnil svoj bývalý klub, pomstil sa fanúšikom

pondelok, 4. február 2019 10:59 | Autor: Marek Ďaďo

Elias Lindholm
Elias Lindholm | zdroj: YouTube

Švédsky útočník Elias Lindholm z Calgary v poslednom zápase nastúpil proti svojmu bývalému zamestnávateľovi z Caroliny. Počas stretnutia bol vybučaný a fanúšikom Hurricanes to po výhre Plameňov vrátil posmeškom.

Elias Lindholm bol vedením Caroliny vybraný z 5. miesta na drafte v roku 2013. Za Cannes nastúpil v 5 sezónach. V júni prišiel jeho presun do Calgary, kde sa mu zatiaľ darí výborne. V doterajších 53 zápasoch si pripísal až 60 bodov (23 + 37). Počas vzájomného duelu na ľade Caroliny sa však na tribúnach ozval piskot, keď sa na kocke ukázalo jeho meno. 

VIDEO: Kontroverzná oslava Eliasa Lindholma

Jeho výsmech smerom k domácim divákom prišiel po ukončení zápasu, ktorý Calgary vyhralo pomerom 4:3. Lindholm začal napodobňovať rituál, ktorý hráči Caroliny predvádzajú po výhrach v domácej aréne. Zdvihol ruky nad hlavu a začal nimi tlieskať, pričom mal na ústach nemalý úsmev.

Moje meno sa dvakrát ukázalo na kocke nad ľadom a bol som vybučaný, takže to bol dobrý spôsob ako to ukončiť. Bol som prekvapený. Snažil som sa tu tvrdo drieť 5 rokov a bol som vybučaný,“ cituje Lindholma portál CBC.

Fanúšikov Caroliny istotne nepotešil ani fakt, že sa v zápase okrem Lindholma, ktorý vsietil gól, dokázali presadiť aj ďalší bývalí hráči Cannes. Konkrétne ide o Dereka RyanaNoaha Hanifina. Nižšie nájdete okrem švédovho výsmechu aj video z už tradičnej pozápasovej oslavy víťazstva hráčov Caroliny.