Main Content

Tréner Realu Madrid Solari: Ideme sa pobiť o všetko

pondelok, 4. február 2019 10:15 | Autor: Jakub Vaverka

Santiago Solari, Real Madrid
Santiago Solari, Real Madrid | zdroj: TASR

Real Madrid, úradujúci víťaz Ligy majstrov, absolvoval veľmi nepodarený vstup do nového ročníka. Biely Balet sa ale dokázal skonsolidovať a aktuálne to vyzerá, že pred rozhodujúcou fázou ročníka sa Merengues dostávajú do požadovanej formy. 

Real Madrid vyhral nad Deportivom Alavés 3:0 a využil zaváhanie Barcelony, ktorá iba remizovala na svojom ihrisku s Valenciou 2:2. Aktuálne Biely Balet stráca na svojho večného rivala osem bodov, pričom do konca ligy ostáva šestnásť kôl.

Kormidelník Merengues Santiago Solari prehovoril o aktuálnych cieľoch úradujúceho víťaza Ligy majstrov. „Chystáme sa bojovať na všetkých frontoch. Až do samotného konca,“ cituje ambiciózneho kormidelníka oficiálna klubová stránka ​realmadrid.com.

„Real Madrid sa nikdy nevzdal a ukázali sme, že máme hlad po tom, aby sme deficit na čelo tabuľky, čo najviac skresali. Verím, že aktuálne rozpoloženie nám vydrží do konca ročníka, čo by znamenalo, že budeme mať šancu niečo vyhrať,“ hovorí Solari.

Kormidelník, ktorý prišiel do funkcie po nepodarenej anabáze Julena Lopeteguia, dal šancu mladému Brazílčanovi Viniciusovi juniorovi. „Proti Alavésu hral vynikajúco, jeho výkony sú veľmi dobre a kvalitne sa ukazuje aj v tréningu. Sme potešení z toho, čo predvádza.“