Main Content

Chybujúceho Dúbravku sa zastal tréner aj fanúšikovia: Nejdem na nikoho hádzať vinu

nedeľa, 3. február 2019 15:06 | Autor: TASR

Martin Dúbravka a Son Heung-min
Martin Dúbravka a Son Heung-min | zdroj: TASR

Londýn 3. februára (TASR) - Slovenskému brankárovi v službách Newcastle United Martinovi Dúbravkovi nevyšiel sobotňajší zápas najvyššej anglickej futbalovej súťaže proti Tottenhamu Hotspur (0:1) podľa predstáv. V 82. minúte duelu vo Wembley mu totiž pod rukami nešťastne prešla strela z kopačky Heung-Min Sona, ktorá stála "straky" cenný bod.

"Samozrejme som sklamaný, v zápase boli viaceré situácie, z ktorých sme mohli inkasovať, no tejto sme jednoznačne mohli zabrániť. Nejdem však na nikoho hádzať vinu, každý môže spraviť chybu. Výsledok ma mrzí najmä z toho dôvodu, že hráči dnes podali veľmi dobrý výkon proti jednému z najlepších tímov súťaže a nezaslúžili si prehrať," povedal po zápase tréner Newcastlu Rafael Benítez.

Podpory sa 30-ročný slovenský reprezentant dočkal aj z radov vlastných fanúšikov. Po zápase sa na Twitteri objavili viaceré príspevky, v ktorých priaznivci reflektujú na moment z 82. minúty. "Po skvelých výkonoch, ktorými sa prezentuje od svojho príchodu, mu túto chybu bez problémov odpustím", napísal jeden z fanúšikov, ku ktorému sa pridali s povzbudzujúcimi slovami aj ďalší. Dúbravka si bude môcť napraviť chuť v 26. kole PL v pondelok 11. februára na ihrisku Wolverhamptonu.