Main Content

TRANSFER NEWS (3.2.): Hamšík do Číny, Marcelo do Juventusu?

nedeľa, 3. február 2019 10:04 | Autor: Jakub Vaverka

Marek Hamšík
Marek Hamšík | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Hamšík odíde do Číny

To, o čom sa dlho diskutovalo, by sa dnes malo stať skutočnosťou. Slovenský reprezentant Marek Hamšík je pripravený po dvanástich rokoch opustiť SSC Neapol a podpísať kontrakt s čínskym klubom Dalian. Slovák by mal následne zarábať deväť miliónov eur ročne.

Marcelo do Juventusu?

Vedenie Juventusu Turín údajne začalo pracovať na tom, aby v letnom prestupovom období získalo brazílskeho krajného obrancu Marcela. Marcelo je stále hráčom Realu Madrid, ale už dlho sa hovorí o tom, že by mohol odísť niekam inam.

Pochettino na lane Chelsea

Britské médiá dnes píšu, že londýnska Chelsea je ďalším klubom, ktorý sa zaujíma o trénerské služby argentínskeho kormidelníka Mauricia Pochettina. Ten je však aktuálne manažérom konkurenčného Tottenhamu Hotspur.

Benitez prehovoril o Almirónovi

Španielsky tréner Newcastlu United Rafael Benitez povedal, že verejnosť by nemala riešiť prestupovú čiastku za Miguela Almiróna, ktorý prišiel z Atlanty United. Rafa tvrdí, že The Magpies jednoducho potrebovali novú posilu.

Real chcel Falcaa

Real Madrid sa údajne v posledných týždňoch snažil získať kolumbijského útočníka Radamela Falcaa z francúzskeho AS Monako, ale kapitánovi tímu Sergiovi Ramosovi sa nepozdával fakt, že El Tigre by mohol narušiť harmóniu v ofenzívnej formácii Merengues.

Ronaldo chce Casemira

Hviezdny Cristiano Ronaldo, ktorý podáva výborné výkony v drese talianskeho Juventusu Turínu, by bol podľa dostupných správ rád, keby Stará Dáma získala brazílskeho stredopoliara Casemira, Ronaldovho kamaráta z Realu Madrid.