Main Content

Manchester United má jasno: Koulibaly cieľom číslo jeden. A čo Škriniar?

piatok, 1. február 2019 10:25 | Autor: Jakub Vaverka

Kalidou Koulibaly
Kalidou Koulibaly | zdroj: TASR

Červení Diabli v zimnom prestupovom období bezhlavo nenakupovali. Dohrajú ročník s tým, čo majú k dispozícii a k výraznejšiemu posilneniu príde až po konci prebiehajúcej sezóny.

Manchester United nekúpil v zime ani jedného nového futbalistu. Najzaujímavejším momentom bolo dlho očakávané predĺženie kontraktu s Francúzom Anthonym Martialom, ktorý sa s Diablami dohodol na kontrakte do roku 2024. To, že Devils v januári nemíňali peniaze ale neznamená, že sa tak nebude diať v lete. Práve naopak.

Manchester si jasne stanovil, koho by chcel pred budúcim ročníkom získať. „United v lete pôjdu po obrancovi SSC Neapol Kalidouovi Koulibalym, ktorý bol spájaný s odchodom z Talianska už v zime. Očakáva sa, že sa Koulibaly stane najdrahším obrancom histórie.“

„United sa neboja za tohto Senegalčana zaplatiť vyše 80 miliónov libier,“ informuje britský plátok The Independent. Angličania dodávajú, že Koulibalyho ho chcel veľmi získať už kouč José Mourinho, ale klubové vedenie mu ho nedoprialo.

Dozvedáme sa aj to, že Red Devils chceli získať slovenského obrancu Milana Škriniara z talianskeho Interu Miláno, ale odmietavý postoj čierno-modrých nakoniec túto transferovú snahu zmaril skôr ako nabrala reálne kontúry.