Main Content

Hviezda Chelsea na lane PSG: Bude z toho najväčší prestup celej zimy?

štvrtok, 31. január 2019 10:56 | Autor: Timotej Gašper

Maurizio Sarri, Chelsea FC
Maurizio Sarri, Chelsea FC | zdroj: TASR

Britské médiá sa od začiatku posledného dňa zimného prestupového obdobia točia len okolo správy, podľa ktorej podal francúzsky majster ponuku na oporu londýnskej Chelsea a môže z toho byť pokojne najväčší prestup tejto zimy.

Paríž mal v pláne priviesť za uplynulý mesiac pravdepodobne viac posíl, no do finálnej podoby zatiaľ dotiahli „len“ Leandra Paredesa zo Zenitu Petrohrad. V domácej lige je Paríž bez konkurencie, o čom svedčí 13 bodový náskok a ešte aj dva zápasy k dobru. Vedenie klubu u tréner, Thomas Tuchel, musia premýšľať dopredu a myslieť teda aj na Ligu majstrov, v ktorej im osemfinálový los priradil Manchester United. Káder spod Eiffelovej veže má s určitosťou dostatok kvality a to predovšetkým v ofenzíve, kde žiaria mená ako Neymar, Mbappé, Cavani či Di Mária. Napriek tomu sa však podľa posledných správ SkySports pokúsi Paríž kúpiť ešte jedného hráča do ofenzívy, ktorý by ešte vystužil predné rady, a tým je Willian

Willian
Willian | zdroj: © TASR

Brazílsky pravý krídelník prišiel do Londýna ešte v lete 2013 z Anži Machačkala, pričom od svojho príchodu odohral za „The Blues“ 272 zápasov s bilanciou 51 gólov a 45 asistencií. Ofenzívny univerzál vie nastúpiť na oboch krídlach a vyniká aj v technike priamych kopov. Parížsky klub taktiež zaostril na skúseného 30-ročného brazílskeho futbalistu z dôvodu, že od zápasu proti Guingampu je opäť zranený Neymar, ktorý má aktuálnemu lídrovi Ligue 1 chýbať až 10 týždňov. 

Zdroj SkySports si je touto správou istý a tvrdí, že už v týchto chvíľach predkladajú zástupcovia PSG ponuku londýnskej Chelsea, ktorá by sa vzhľadom na nedostatok času a parížsku nutnosť posilnenia mohla dostať až na cifru okolo 60 miliónov libier.