Main Content

Hazard reaguje na Sarriho slová: Vôbec ma to nezaujíma!

piatok, 25. január 2019 09:44 | Autor: Timotej Gašper

Eden Hazard, Maurizio Sarri
Eden Hazard, Maurizio Sarri | zdroj: TASR

Krkolomná forma londýnskej Chelsea sa už pravdepodobne dostala aj do kabíny, odkiaľ si prostredníctvom médií posielajú odkazy tréner Sarri a Eden Hazard. 

Prvotná kritika a „oheň na streche“ uzreli svetlo sveta po prehre v prestížnom londýnskom derby, kde Chelsea podľahla Arsenalu 2:0. Tréner Sarri sa po prehranom zápase rozčuľoval, že jeho tím je veľmi ťažko namotivovať a zároveň dodal, že v jeho kádri nie sú hráči, ktorí by boli ideálni do veľkých a dôležitých zápasov.

Neskôr smeroval miernu kritiku, ktorú možno tiež považovať za motiváciu, len na belgickú hviezdu, Edena Hazarda: „On nie je líder. Nech radšej hrá ako rozpráva a nech ma presvedčí nohami, nie rečami,“ povedal otvorene Maurizio Sarri. 

Maurizio Sarri
Maurizio Sarri | zdroj: TASR

Chelsea, ktorá aktuálne stráca na prvý Liverpool už 13 bodov, však dokázala vo štvrtok večer postúpiť do finále Carabao Cup, keď porazili mestských rivalov z Tottenhamu až na penalty. V onom zápase skóroval aj Eden Hazard, ktorý sa bezprostredne po postupe vyjadril k Sarriho slovám o jeho vodcovských schopnostiach: 

„Mám byť úprimný? Vôbec ma to nezaujíma. Len hrám svoj futbal a je mi jedno, čo si hovorí tréner. Ja sa len sústredím na tento tím a snažím sa vždy dať zo seba maximum, dnes sa mi to podarilo a som šťastný,“povedal stručne no jasne belgický krídelník, ktorý sa vo veľkej miere pričinil k postupu do finále, kde na CFC bude čakať obhajca tohto titulu, Manchester City.

Na otázku ohľadom ich finálového súpera odpovedal Hazard s veľkým rešpektom: „Proti Manchestru City či Liverpoolu je to vždy veľmi ťažké. Myslím si, že to sú aktuálne najlepšie tímy v Premier League, my však taktiež máme skvelý tím, čiže šance sú asi 50 na 50,“ zakončil Eden Hazard, ktorý si v tejto sezóne pripísal už dokopy 13 gólov a 10 asistencií.