Main Content

TRANSFER NEWS (23.1.): Džeko do Tottenhamu?

streda, 23. január 2019 07:32 | Autor: Jakub Vaverka

Edin Džeko
Edin Džeko | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Nové zmluvy pre opory

Manchester United momentálne nepracuje na získaní nových hráčov, ale na udržaní tých doterajších. Red Devils sú vraj blízko k predĺženiu kontraktov s brankárom Davidom De Geom a krídlom Anthonym Martialom.

Džeko do Tottenhamu?

Vedenie Tottenhamu Hotspur chce reagovať na to, že sa zranil hviezdny zakončovateľ Harry Kane, a preto koná v januárovom prestupovom období. Kohúti si vraj vyhliadli útočníka Edina Džeka z talianskeho AS Rím.

Real Madrid čaká

Real Madrid údajne čaká, kým začne klesať cena dánskeho stredopoliara Christiana Eriksena. Tottenham Hotspur robí všetko preto, aby si tohto Dána udržal, ale Biely Balet vraj verí tomu, že už čoskoro ho môže získať za výhodných 50 miliónov eur.

Ramsey stále môže odísť

Stále je údajne reálne, že waleský reprezentant Aaron Ramsey neopustí londýnsky Arsenal na konci ročníka, ako sa pôvodne predpokladalo, ale dres môže zmeniť ešte do konca januárového transferového okna.

Barca verí v De Jonga

Vedenie FC Barcelona stále verí tomu, že môže získať holandského supermladíka Frenkieho De Jonga, ktorý podáva kvalitné výkony v drese Ajaxu Amsterdam. O De Jonga sa zaujíma hneď niekoľko európskych veľkoklubov.

Herrera do Španielska?

Úradujúci víťaz Európskej ligy Atlético Madrid začalo pracovať na získaní mexického reprezentanta Hectora Herreru, ktorý si udržiava dlhodobo vysoký štandard v kádri portugalského klubu FC Porto. Rojiblancos by chceli posilniť zálohu.