Main Content

TRANSFER NEWS (20.1.): Kde skončí Lobotka?

nedeľa, 20. január 2019 10:58 | Autor: Jakub Vaverka

Stanislav Lobotka - špekulácie
Stanislav Lobotka - špekulácie | zdroj: TASR

 

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Záujemcovia o Lobotku

V tomto období je údajne zvýšený záujem o slovenského reprezentanta Stanislava Lobotku, ktorý podáva dlhodobo kvalitné výkony v drese španielskeho klubu Celta Vigo. Lobotka bol spájaný s SSC Neapol, ale ľudia, ktorí ho zastupujú tvrdia, že niekdajší hráč Ajaxu Amsterdam neprestúpi, alebo pôjde do väčšieho klubu ako sú Partenopei. V hre o jeho služby má byť aj Chelsea.

Coutinho a Chelsea?

Chelsea hľadá náhradu za španielskeho stredopoliara Cesca Fabregasa, ktorý pred pár dňami skompletizoval svoj transfer do francúzskeho AS Monako. Modrí vraj sledujú situáciu okolo Brazílčana Coutinha z FC Barcelona.

Solskjaer si pýta zmluvu

Nórsky tréner Ole Gunnar Solskjaer, ktorý prebral Manchester United po Josém Mourinhom, si kvalitnou prácou vyslovene pýta dlhodobý kontrakt od vedenia Red Devils. Diabli pod jeho vedením odohrali sedem zápasov a všetkých sedem aj vyhrali.

Mourinho mal tri ponuky

Tréner José Mourinho, ktorý v decembri dostal výpoveď v Manchestri United, je momentálne nezamestnaný a ako hosť komentuje zápasy v jednej z anglických televízií. The Special One prezradil, že odkedy skončil na Old Trafford, mal už tri zaujímavé ponuky na návrat k trénovaniu.

Mbappé nevylúčil Real Madrid

Francúzsky útočník Kylian Mbappé sa vyjadril k špekuláciám, ktoré ho spájajú s prestupom do Realu Madrid. Kanonier parížskeho PSG povedal, že vo futbale nikdy presne neviete, čo sa v budúcnosti môže stať.

Hudson-Odoi odíde

Callum Hudson – Odoi, o ktorého celé zimné prestupové obdobie bojuje nemecký šampión Bayern Mníchov, je vraj pripravený odmietnuť všetky ponuky na predĺženie kontraktu s Chelsea, pričom vraj sa rozhodol, že odíde do Bundesligy.