Main Content

VIDEO: Najprv provokácie a potom had na pódiu! Tlačovka pred zápasom UFC Cejudo - Dillashaw stála za to

piatok, 18. január 2019 11:35 | Autor: Marek Ďaďo

Screenshot z tlačovej konferencie
Screenshot z tlačovej konferencie | zdroj: YouTube

Už v nedeľu o 6:30 nášho času sa počas podujatia UFC Brooklyn dozvieme meno šampióna mušej váhy. Ako inak, aj tento očakávaný duel sprevádzala tlačová konferencia, ktorá sa nezaobišla bez podpichovania a “trashtalku“.

V hlavnom zápase večera sa o titul šampióna mušej váhy predstaví súčasný držiteľ opasku Henry Cejudo a „majster“ bantamovej váhy TJ Dillashaw. Dianie na tlačovke odštartoval moment, kedy Cejudo vytiahol svoju zlatú olympijskú medailu, ktorú získal v zápasení v roku 2008.

Dillashaw zareagoval smiechom, pričom vyzval divákov, aby spočítali, koľkokrát Cejudo spomenie svoju medailu alebo o sebe začne rozprávať v tretej osobe. Obaja bojovníci následne prezradili, čo ich motivuje.

„Toto je oveľa väčšie ako ja. Toto je pre všetkých zápasníkov mušej váhy, ktorý nie sú dostatočne veľkí, aby mohli byť vo vyššej váhovej kategórii. Bojujem za týchto chalanov, za ich rodiny. Je to pre mňa veľké bremeno a veľká inšpirácia,“ uviedol Cejudo.

TJ Dillashaw to však vidí rozhodne inak. „Robím to pre seba. Toto je sebecký šport. Robím to preto, aby som bol ten najväčší bojovník.“

Pokiaľ Dillashaw v zápase zvíťazí, bude v súčasnosti jediným zápasníkom UFC, ktorý by mal tituly z dvoch rôznych váhových kategórií.

Cejudo sa ešte pred záverečným fotením tvárou v tvár postaral o menší rozruch, keď vytiahol gumového hada a tresol ním priamo pred Dillashawove nohy. Nasledovalo pózovanie pred kamerami, pričom obaja zápasníci vyzerali, že si majú čo povedať. Za zmienku stojí aj dvojica Alexander HernandezDonald Cerrone, ktorá si taktiež vymenila pár ostrých viet. Všetko podstatné nájdete vo videu.