Main Content

TRANSFER NEWS (17.1): Jamés Rodriguez do Arsenalu?

štvrtok, 17. január 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

James Rodriguez
James Rodriguez | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea získa Higuaína

Vedenie Chelsea je presvedčené, že získa argentínskeho útočníka Gonzala Higuaína, ktorý dal jasne najavo, že by rád opustil AC Miláno, kde hosťuje z Juventusu Turín. Hráča si mal do tímu vypýtať kouč Maurizio Sarri.

Arsenal ide po Jamésovi

Londýnsky Arsenal sa prekvapivo zapojil do prestupovej bitky o kolumbijského záložníka Jamésa Rodrigueza, ktorý je momentálne na hosťovaní v Bayerne Mníchov zo španielskeho Realu Madrid. K transferu by ale najskôr mohlo dôjsť až v lete.

Spurs nebudú nakupovať

Tréner Tottenhamu Hotspur Mauricio Pochettino povedal, že zranenie útočníka Harryho Kanea do marca nebude znamenať, že Spurs začnú teraz bezhlavo nakupovať, aby zaplátali problémy v ofenzívnej formácii.

Paredes posilní Chelsea

Leandro Paredes z ruského Zenitu Petrohrad je naklonený prestupu do londýnskej Chelsea, už chýba iba dohody medzi klubmi. Modrí vraj chcú tohto stredopoliara získať za čo najnižšiu čiastku, ale ruská strana nechce prerobiť.

Militao na lane Realu Madrid

Real Madrid hľadá nového krajného obrancu, pričom Biely Balet sa zameral na talentovaného beka portugalského FC Porto Militaa. Militao v tejto sezóne podáva výborné výkony, čo neušlo ani skautom Manchestru United.

Dvaja hráči za Moratu?

Atlético Madrid chce získať útočníka Chelsea Alvara Moratu tak veľmi, že londýnskemu klubu núka hneď dvojicu hráčov. Na Stamford Bridge by sa mohli sťahovať talentovaný mladík Gelson Martins a zakončovateľ Nikola Kalinič.

Alba dostane novú zmluvu

Španielsky obranca Jordi Alba sa o svoju budúcnosť v Barcelone báť nemusí. Katalánsky gigant preňho podľa slov klubového prezidenta José Mariu Bartomeua chystá lukratívny päťročný kontrakt. Alba by chcel ostať na Camp Nou do konca kariéry.