Main Content

Čaká maka úspešný rok? Myslí na titul aj slovenskú reprezentáciu

utorok, 15. január 2019 07:18 | Autor: TASR

Róbert Mak
Róbert Mak | zdroj: TASR

Petrohrad 14. januára (TASR) - Slovenský futbalista Róbert Mak odštartoval v Zenite Petrohrad zimnú prípravu. Po absolvovaní lekárskych prehliadok odlietajú v utorok hráči vedúceho tímu ruskej najvyššej súťaže na dvojtýždňové sústredenie do Kataru.

"Vymeníme zimu za horúčavu. Zúčastníme sa aj na turnaji, kde budú hrať aj ďalšie ruské tímy Lokomotiv Moskva, Spartak Moskva a Rostov. Po návrate z Kataru pôjdeme o niekoľko dní na ďalšie sústredenie do Španielska a priamo odtiaľ odletíme do Istanbulu na duel Európskej ligy proti Fenerbahce," uviedol Mak pre svoju webstránku.

Po mesiaci voľna je slovenský reprezentačný krídelník plný síl. "Oddýchol som si. Počas vianočných sviatkov sme boli s rodinkou na Maldivách a aj v talianskych veľhorách. Boli to rozprávkovo krásne dni. Po návrate domov sme sa stretávali s najbližšími, veľa som hral tenis a hokej," uviedol 27-ročný futbalista, ktorý vyslovil aj niekoľko svojich želaní do roku 2019. "Hlavne, aby bolo zdravie. Bol by som rád, keby sme vyhrali so Zenitom ruský titul. Bude to veľmi ťažké. Pôjdeme od zápasu k zápasu. Verím, že so slovenskou reprezentáciou budeme úspešní v kvalifikačných dueloch majstrovstiev Európy. A budem šťastný, keď nastúpim na Tehelnom poli."