Main Content

TRANSFER NEWS (14.1.): Sarri hovorí o nových posilách zadarmo

pondelok, 14. január 2019 09:12 | Autor: Jakub Vaverka

Maurizio Sarri, Chelsea FC
Maurizio Sarri, Chelsea FC | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mladíci ako posily

Tréner londýnskej Chelsea Maurizio Sarri na tlačovej konferencii povedal, že talentovaní mladíci Callum Hudson – Odoi a Nathan Ampadu sú pre neho ako nové posily, pretože v priebehu tohto ročníka urobili veľký krok vpred.

Doucoure odíde inam

Ospevovaný Abdoulaye Doucoure, ktorý je dlhodobo spájaný s odchodom z anglického Watfordu prehovoril o svojej budúcnosti. Veľký fanúšik francúzskeho PSG povedal, že je pripravený opustiť The Hornets.

Chelsea ide po Akém

Objavili sa informácie, že Chelsea bude opäť bojovať o svojho bývalého hráča Nathana Akého, ktorý podáva dlhodobo kvalitné výkony v drese anglického AFC Bournemouth. AFCB tohto Holanďana nepustí za menej ako 40 miliónov libier.

City nepotrebuje posily

Tréner Manchestru City Pep Guardiola povedal, že aj keby do jeho kádra v zimnom prestupovom období neprišiel ani jeden nový hráč, je so svojím kádrom spokojný. So City boli spájaní hlavne De Jong z Ajaxu Amsterdam a Neves z Wolverhamptonu.

Arnautovič chce ísť do Číny

Stredopoliar anglického West Hamu United Michail Antonio prezradil, že jeho spoluhráč Marko Arnautovič túži po prestupe do Číny. Rakúsky ofenzívny univerzál by mohol zmeniť dres už v januárovom transferovom okne.

Ozilov odchod v januári?

Tréner londýnskeho Arsenalu Unai Emery je údajne presvedčený, že pre celý klub bude najlepšie, keď nemecký stredopoliar Mesut Ozil odíde z Emirates Stadium už v zimnom transferovom okne. Medzi oboma sú napäté vzťahy.

Hosťovanie pre Moratu?

Barcelona je stále v hre o španielskeho útočníka Alvara Moratu, ktorý je odpísaný v londýnskej Chelsea. Nejednalo by sa ale o trvalý prestup, no len o hosťovanie. Kouč Barcy Ernesto Valverde povedal, že Morata je kvalitný hráč.