Main Content

Slovanisti po šiestej prehre po sebe s ťažkým srdcom na rozhodcu: Náš gól bol regulárny

nedeľa, 13. január 2019 22:22 | Autor: TASR

Patrik Bačík a hokejisti HC Slovan Bratislava
Patrik Bačík a hokejisti HC Slovan Bratislava | zdroj: TASR

Bratislava 13. januára (TASR) - Hokejisti Slovana Bratislava prehrali v nedeľňajšom domácom zápase Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) s lídrom Východnej konferencie Avtomobilistom Jekaterinburg 3:6. Pre zverencov Vladimíra Országha to bola šiesta prehra v sérii. "Belasí" sú na chvoste tabuľky Západnej konferencie a zároveň i celej súťaže so ziskom 27 bodov.

Hlasy po zápase:

Vladimír Országh, tréner Slovana: "Súper ukázal kvalitu a k víťazstvu mu gratulujem. Chalani bojovali do konca, ale robili sme chyby. Ale zápas sme odmakali."

Andrej Martemjanov, tréner Jekaterinburgu: "Sme spokojní s výsledkom aj s hrou. Pripravovali sme sa zodpovedne, vedeli sme, že Slovan je doma silný."

Patrik Bačik, obranca Slovana, v zápase 0+2: "Náš výkon nebol zlý, ale nevyhrali sme a to je podstatné. Opäť sme pokazili úvod, neviem už, čo mám na to povedať. Náš gól bol podľa mňa regulárny."

Tomáš Hrnka, útočník Slovana: "Náš neuznaný gól, pri ktorom som údajne nedovolene clonil brankárovi som videl. Neviem, prečo ho neuznali. Žiadne porušenie pravidiel som nevidel, ani moji spoluhráči."

Prebiehajúcu domácu sériu zápasov Slovan uzavrie v utorok 15. januára o 18.30 h s Traktorom Čeľabinsk.