Main Content

TRANSFER NEWS (13.1.): Je tréner Barcelony v kontakte s Neymarom?

nedeľa, 13. január 2019 11:38 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar a Kylian Mbappe
Neymar a Kylian Mbappe | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Kontakt s Neymarom neprebehol

Tréner FC Barcelona Ernesto Valverde na tlačovej konferencii poprel špekulácie o tom, že by medzi ním a brazílskym útočníkom Neymarom prebehol v uplynulých dňoch kontakt. Kanonier francúzskeho PSG je neustále spájaný s návratom do Parku Princov.

Southgate do Manchestru United?

Anglický tréner Gareth Southgate, ktorý skončil s reprezentáciou Albionu na MS 2018 v Rusku na výbornom štvrtom mieste, je spájaný s odchodom do Manchestru United, ktorý si neplánuje nechať Nóra Oleho Gunnara Solskjaera natrvalo.

Higuaín krôčik od Chelsea

Odchod Gonzala Higuaína z AC Miláno, ktorý je na San Sire na hosťovaní z Juventusu Turín, je podľa dostupných správ na spadnutie. El Pipita, dlhoročný argentínsky reprezentant je krôčik od prestupu do londýnskej Chelsea.

 O Suarezovi jasnejšie budúci týždeň

Budúcnosť španielskeho stredopoliara Denisa Suareza v FC Barcelona bude rozhodnutá budúci týždeň. Denis nie je spokojný, že na Camp Nou vôbec nehráva, pričom favoritom na jeho získanie je londýnsky Arsenal.

Tottenham chce De Jonga

Londýnsky Tottenham je pripravený sa zapojiť do prestupového boja o holandský supertalent Frenkieho De Jonga, ktorý podáva vynikajúce výkony v drese Ajaxu Amsterdam. Najväčším hráčom v hre o jeho získanie je FC Barcelona.

Morata na hosťovanie do Bayernu?

Prekvapivá informácia prišla z Mníchova, kde vraj vedenie Bayernu Mníchov uvažuje o tom, že získa kritizovaného španielskeho útočníka Alvara Moratu z londýnskej Chelsea na hosťovanie do konca prebiehajúceho ročníka.

Llorente na lane FC Barcelona

Tréner FC Barcelona Ernesto Valverde potvrdil, že Barca buď v januárovom prestupovom období získa nového hráča na pozíciu číslo 9 alebo povýši jedného z mladíkov z barcelonského béčka. Hovorí sa, že Blaugranas rokujú s Tottenhamom o získaní skúseného Fernanda Llorenteho.