Main Content

TRANSFER NEWS (12.1.): Harry Kane za 350 miliónov

sobota, 12. január 2019 13:50 | Autor: Jakub Vaverka

Harry Kane
Harry Kane | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

350 miliónov za Kanea

Tottenham Hotspur má jasno, anglický útočník Harry Kane môže odísť, ale záujemcovia o jeho služby si musia pripraviť nepredstaviteľných 350 miliónov eur. To je čiastka, ktorá by postačila na výstavbu nového štadióna či niekoľko hviezdnych posíl.

Ighalo do Barcelony?

Odion Ighalo, ktorý sa preslávil streleckou formou v anglickom Watforde a následne odišiel do futbalovej exotiky, by sa údajne mohol vrátiť do Európy. Záujem o jeho služby mali prejaviť predstavitelia FC Barcelona.

Nerešpektovanie Chelsea

Tréner londýnskej Chelsea Maurizio Sarri poslal ostrý odkaz nemeckému klubu Bayernu Mníchov, ktorý podľa slov tohto Taliana nerešpektuje The Blues. Dôvodom je snaha Bavorov získať Calluma Hudsona – Odoia, i keď CFC sa k tejto otázke vyjadril jednoznačne.

Fellaini do AC Miláno?

Belgický stredopoliar Marouane Fellaini by čoskoro mohol zmeniť dres. Po odchode Josého Mourinha už „Fella“ nemá také pevné miesto v zostave Manchestru United ako doteraz, pričom vo veľkom sa špekuluje o tom, že ho chce AC Miláno.

Coutinho na lane United

Manchester United chce využiť, že brazílsky reprezentant Philippe Coutinho nie je v Barcelone šťastný a rád by priviedol tohto skvelého technika späť do Premier League. „Cou“ v minulosti v Anglicku pôsobil v drese Liverpoolu.

Real Madrid ide po Dybalovi

Španielsky gigant Real Madrid je naklonený získaniu argentínskeho útočníka Paula Dybalu, ktorý by sa vraj odchodu z Juventusu Turín nebránil. Biely Balet je ochotný Starej Dáme okrem financií ponúknuť aj stredopoliara Isca.