Main Content

TRANSFER NEWS (11.1.): Získa Arsenal v zime posily?

piatok, 11. január 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Unai Emery, Arsenal Londýn
Unai Emery, Arsenal Londýn | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Sancho nikam nechce odísť

Jadon Sancho je vďaka skvelým výkonom spájaný s viacerými európskymi klubmi, ale samotný hráč prehlásil, že sa momentálne nikam nechystá a rád by ostal v nemeckom klube Borussia Dortmund čo najdlhšie.

Neistota Batshuayia

Anglický denník Telegraph informuje, že belgický útočník Michy Batshuayi čoskoro ukončí svoje hosťovanie v španielskej Valencii a vráti sa do londýnskej Chelsea. Je však neisté, či na Stamford Bridge ostane do konca sezóny.

Hazard do Dortmundu?

Vedenie Borussie Dortmund sa údajne zaujíma o talentovaného belgického reprezentanta Thorgana Hazarda, ktorý podáva kvalitné výkony v drese konkurenčnej Borussie Monchengladbach a špekuluje sa, že by mohol prestúpiť inam.

Arsenal iba hosťovania

Londýnsky Arsenal nie je na tom finančne tak, aby si mohol dovoliť prestupy hráčov v zimnom prestupovom období. Vystihol to španielsky tréner Unai Emery: „Nemôžeme si teraz platiť za prestupy. V hre sú iba hosťovania.“

United rokuje s oporami

Vedenie Manchestru United rokuje s anglickým univerzálom Ashleym Youngom a španielskym stredopoliarom Juanom Matom o predĺžení nových kontraktov. Informácie priniesla americká televízia ESPN.

De Jong ostane do leta

Frankie De Jong, o ktorého sa bije takmer každý veľkoklub, jasne deklaroval, že nemá v úmysle v januárovom prestupovom období opustiť Ajax Amsterdam. „Určite klub neopustím v zime. Som si stopercentne istý, že tu budem minimálne do leta,“ povedal.