Main Content

Dlhé rokovania o zmluve, pokuta stotisíc: Odíde Icardi z Interu?

štvrtok, 10. január 2019 10:38 | Autor: Jakub Vaverka

Icardi si pohneval už aj fanúšikov Interu Miláno
Icardi si pohneval už aj fanúšikov Interu Miláno | zdroj: © TASR

Argentínsky útočník Mauro Icardi je najväčšou hviezdou Interu Miláno a je navyše kapitánom mužstva. Dlho sa špekuluje o tom, či predĺži s čierno - modrými kontrakt, pričom momentálne to vyzerá skôr tak, že prestúpi niekam inam. 

​ Mauro Icardi je síce najväčšou hviezdou Interu Miláno a kapitánom mužstva, ale vedenie mu prestáva tolerovať jeho excesy. „Argentínčan dostal od šéfov pokutu vo výške 100 000 eur za to, že meškal na tréning,“ píše sa v reporte talianskych novinárov.

Napätie medzi vedením Interu a Icardim vznikli kvôli novému kontraktu. Obe strany sa dlhodobo nevedia dohodnúť, pričom argentínsky útočník bude v lete 2020 voľným hráčom. V tejto sezóne sa mu podarilo skórovať v 22 zápasoch 13 gólov a opäť patrí k najväčším hviezdam klubu.

​Football Italia píše, že 25-ročný zakončovateľ je blízko k odchodu niekam inam viac, ako kedykoľvek v minulosti. Hráčova partnerka a agentka v jednej osobe Wanda Nara priniesla do situácie viac svetla. „Sme ďaleko od dosiahnutia dohody ohľadom novej zmluvy. To, čo sa objavilo v médiách nie je pravdivé a od Interu sme zatiaľ nedostali poriadnu ponuku.“

Aktuálna situácia nahráva tomu, že Mauro Icardi zmení dres. Najväčším záujemcom o jeho služby má mať londýnska Chelsea, ktorá vytrvalo hľadá nového kanoniera. Navyše, tréner Maurizio Sarri vie, čo Argentínčan dokáže, pretože mal k nemu pomerne blízko, keď trénoval v Taliansku SSC Neapol.