Main Content

TRANSFER NEWS (10.1.): Mourinho sa vráti, Liverpool chce stopéra

štvrtok, 10. január 2019 10:08 | Autor: Jakub Vaverka

Jose Mourinho
Jose Mourinho | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Real Madrid ide po Lopezovi

Real Madrid sa najnovšie zameral na obrancu Josého Martineza Lopeza, ktorý podáva v tejto sezóne výborné výkony v drese španielskej Malagy. Denník Marca píše, že tento sedemnásťročný mladík je veľkým prísľubom pre budúcnosť.

Cena Perišiča klesla

Denník Mirror píše, že Manchester United je opäť v hre o chorvátskeho stredopoliara Ivana Perišiča, ktorý je stále hráčom talianskeho Interu Miláno. Dôvodom je fakt, že zatiaľ čo v lete bola Perišičova cena okolo 50 miliónov libier, teraz klesla na 30.

Mourinho sa vráti

Anglický denník Daily Mail informuje, že portugalský tréner José Mourinho by sa mohol vrátiť späť k trénerskému kormidlu skôr, ako sa pôvodne očakávalo. Naposledy sa o jeho služby zaujímal portugalský klub Benfica Lisabon.

Nejasnosti okolo Suareza

Španielsky denník Marca informuje, že stredopoliar Denis Suarez chce opustiť Barcelonu, ale jeho odchod do Arsenalu je komplikovaný a hrozí, že bude musieť ostať v Katalánsku minimálne do konca prebiehajúceho ročníka.

Simeone komentuje špekulácie

Tréner Atlética Madrid Diego Simeone komentuje špekulácie, ktoré spájajú španielskeho útočníka Alvara Moratu z Chelsea s odchodom do kádra Rojiblancos. „Nehovorím o hráčoch, ktorí nie sú naši. Komentujem len tých, ktorí nám patria.“

Liverpool ide po Tarkowskom

Dlho to vyzeralo, že sa Liverpool nebude v zimnom prestupovom okne posilňovať, ale nakoniec môže byť všetko inak. The Reds majú veľký záujem o služby Jamesa Tarkowskeho, ktorý dlhodobo podáva výborné výkony v drese Burnley. Informácie priniesol The Sun.