Main Content

FOTO: Bojovníčku z UFC napadol zlodej. Zbila ho tak, že ju prosil, aby zavolala políciu

utorok, 8. január 2019 11:47 | Autor: Martin Gregor

Polyana Vianaová - lekcia pre zlodeja
Polyana Vianaová - lekcia pre zlodeja | zdroj: Twitter

Čakala na Uber, keď ju napadol zlodej, ktorý ju chcel okradnúť. Bojovníčka z UFC mu uštedrila lekciu, na ktorú nikdy nezabudne.

Fanúšikovia MMA o nej určite už počuli. Tí, ktorí nie, sa o nej dozvedia dozaista v najbližších hodinách, maximálne dňoch. Sympatická brunetka Poylana Vianaová, ktorá je zápasníčkou MMA a účastníčkou prestížneho UFC, svojim príbehom z ulíc Rio de Janeiro dobýja internet.

Žena čakala pred svojim domom na odvoz službou Uber, keď si k nej prisadol neznámy človek s pochybným vzhľadom. Pýtal sa jej na čas a Vianaová najprv nemala dôvod, mu túto informáciu neposkytnúť. Následne jej však prikázal, aby mu dala telefón a upozornil ju, že má pri sebe zbraň. Tá sa však Viananovej zdala príliš ľahká a tak sa odvážila proti zlodejovi konať. Uštedrila mu dve rýchle rany a kopanec. Keď spadol na zem, nasadila mu škrtenie známe ako rear-naked choke a následne ho posadila tam, kde sedeli predtým. Zlodej ju prosil o pustenie, čo však okamžite zamietla. Následne ju preto sám požiadal, aby zavolala políciu z obáv z toho, že dostane ďalšiu bitku.

Útočník skončil v nemocnici a ako sa ukázalo, išlo o známeho delikventa. “Železná lady“, ako brazílsku bojovníčku prezývajú, neutrpela žiadne zranenia.