Main Content

Otec Fehérváryho spochybnil tlačovú konferenciu a podporil Pospíšila

utorok, 8. január 2019 07:30 | Autor: Martin Gregor

Martin Fehérváry, Ernest Bokroš,facebook status Mario Fehérváry
Martin Fehérváry, Ernest Bokroš,facebook status Mario Fehérváry | zdroj: TASR, Facebook

Fraška, tak označil včerajšiu tlačovú konferenciu Ernesta Bokroša Martin Pospíšil, ktorý rozpútal svojim statusom na Facebooku mediálnu vojnu voči trénerovi reprezentácie do 20 rokov. Pred novinármi sa po boku Bokroša objavili kapitán tímu Martin Fehérváry a obranca Marek Korenčík. Mnoho toho síce nepovedali, no trénera podržali.

Netrvalo dlho a vyjadrenia hráčov na tlačovej konferencii začali byť spochybňované. Postaral sa o to samotný otec najnádejnejšieho hokejistu z tohto výberu Martina Fehérváryho. Ten na sociálnej sieti ešte pred tlačovou konferenciou zverejnil status, ktorým podporil Martina Pospíšila, poďakoval mu za odvahu a naznačil, že jeho syn spolu s Korenčíkom mohli byť pred stretnutím s novinármi usmernení k tomu, ako majú odpovedať. ,,Prečo ich nemôžu novinári čakať na letisku? Potrebujú čas, aby sa naučili ´správne´ odpovede?,"spýtal sa vo svojom statuse.  

Či už išlo o to, že mal viac odvahy povedať o pomeroch v reprezentácii ako jeho syn, alebo o iné záujmy, neprináleží hodnoteniu nášho portálu. Veríme, že celá pravda čoskoro vypláva na povrch.

Celé znenie vyjadrenia Maria Fehérváryho, otca 19-ročného hokejistu, ktorého si uplynulé leto vybral v drafte do NHL Washington Capitals, si môžete pozrieť vďaka tomuto screenshotu, ktorý zaslal do našej redakcie jeden z čitateľov. Príspevok Maria Fehérváryho mal byť medzitým už zmazaný, no citujú ho viaceré média vrátane portálu cas.sk alebo manmagazin.sk.

Mario Fehérváry - status na Facebooku
Mario Fehérváry - status na Facebooku | zdroj: Facebook