Main Content

VIDEO: Ďalšia facka pre víťaza Ligy majstrov, Real prehral so San Sebastián

nedeľa, 6. január 2019 20:38 | Autor: TASR

Real Madrid
Real Madrid | zdroj: TASR

Madrid 6. januára (TASR) - V nedeľňajšom zápase 18. kola španielskej futbalovej La Ligy podľahol Real Madrid na svojom trávniku San Sebastianu 0:2 a v neúplnej tabuľke mu patrí 5. miesto so stratou sedem bodov na prvú Barcelonu. Tá mala k dobru večerný duel v Getafe.

San Sebastian, ktorý pretrhol štvorzápasovú sériu prehier, sa posunul na 11. priečku. Hostia sa na San Bernabeu ujali vedenia už v 3. minúte, keď premenil pokutový kop Jose Willian. Domáci dohrávali od 61. minúty bez vylúčeného Lucasa, ktorý išiel predčasne pod sprchy po druhej žltej karte. San Sebastian zúročil početnú prevahu v 83. minúte, keď sa po rýchlom protiútoku presadil striedajúci Ruben Pardo.

V úvodnom zápase remizoval Eibar s Villarrealom 0:0. Pre Eibar to bola štvrtá remíza v rade a pre hostí ôsma v sezóne. V šlágri kola remizovala FC Sevilla s Atléticom Madrid 1:1. Domáci sa ujali vedenia v 37. min, keď sa z hranice päťky presadil Wissam Ben Yedder. Hostia vyrovnali v závere prvého polčasu, keď z priameho kopu presne namieril kanonier Antoine Griezmann. Atlético si v tabuľke na 2. mieste udržalo dvojbodový náskok pred FC Sevilla a na lídra FC Barcelona stráca dva body.

 

Španielsko - La Liga - 18. kolo:

SD Eibar – Villarreal CF 0:0

FC Sevilla - Atlético Madrid 1:1 (1:1)
Góly: 37. Ben Yedder - 45. Griezmann

Real Madrid - San Sebastian 0:2 (0:1)
Góly: 3. Willian (z 11 m), 83. Pardo