Main Content

Prestúpi Timo Werner do Realu Madrid?

nedeľa, 6. január 2019 13:29 | Autor: Jakub Vaverka

Timo Werner
Timo Werner | zdroj: TASR

Real Madrid je najnovším záujemcom o služby 22 - ročného útočníka Tima Wernera. Werner by vraj mohol nahradiť v španielskej metropole Karima Benzemu.

Situácia okolo nemeckého útočníka Tima Wernera je stále nejasná. Mladík, ktorý oblieka dres RB Lipsko v Bundeslige sa stále s klubovým vedením nedohodol na novom kontrakte, takže silnejú hlasy o tom, že už čoskoro zmení dres.

22-ročného zakončovateľa sleduje niekoľko klubov z anglickej Premier League či majster Nemecka Bayern Mníchov. Do súboja o Wernera sa ale podľa špekulácií denníka ​AS chystá zapojiť úradujúci víťaz Ligy majstrov Real Madrid.

„Real Madrid je pripravený získať Tima Wernera. Veľkú rolu má hrať fakt, že na jeho kúpu by mohlo stačiť dvadsať miliónov eur. Real bude musieť bojovať s Liverpoolom a Bayernom Mníchov,“ píšu španielski žurnalisti.

Nemecký reprezentant by mohol v španielskej metropole nahradiť 31 – ročného Francúza Karima Benzemu, ktorého odchod z Merengues je často skloňovaný. Športový riaditeľ RB Lipsko Oliver Mintzlaff povedal, že ak Werner s klubom nepodpíše kontrakt, po sezóne RBL predá. „Klub ako my si nemôže dovoliť riskovať ísť do posledného roku zmluvy s hráčom ako je Werner. Všetky strany rozumejú situácii.“