Main Content

Gareth Bale – chlapec zo skla: Pozrite si počet jeho zranení v Reale!

sobota, 5. január 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: TASR

Waleský bombardér Gareth Bale je často kritizovaný, že jeho telo je  zo skla. Niet sa čo čudovať, veď počet jeho zranení v Reale Madrid je jednoducho alarmujúci.

Real Madrid začal nový rok vo Villarreale, kde po rozpačitom výkone remizoval 2:2. Čo je však horšie, opäť dočasne prišiel o svoju ofenzívnu hviezdu Garetha Balea. Dôvod je rovnaký ako skoro vždy – Brit sa zranil.

Na tom by nebolo nič zvláštne, avšak v prípade Balea sa jedná už o zranenie číslo 22. Nečudo, že bývalý hráč Tottenhamu Hotspur či Southampton FC je v španielskej tlači označovaný ako za hráča, ktorý je zo skla. Dodajme, že do tímu Merengues prišiel v septembri roku 2013.

K celej veci sa vyjadrila aj klubová ikona a bývalý športový riaditeľ Realu Madrid Predrag Mijatovič, ten má na dianie okolo Balea jednoznačný názor. „To, čo sa okolo Balea deje je skutočná hanba,“ priniesla jeho slová anglická televízia ​Sky Sports.

„Mám ho ako hráča veľmi rád, ale nenachádza sa ani len blízko vodcovstva typu Cristiana Ronalda. Je znepokojujúce, že býva tak často zranený. Sledovať Real Madrid túto sezónu pre mňa nie je jednoduché,“ zakončil Mijatovič.