Main Content

Morata na odchode z Chelsea: Chce ho Sevilla, on chce Real

piatok, 4. január 2019 10:34 | Autor: Jakub Vaverka

Alvaro Morata
Alvaro Morata | zdroj: TASR

Začína vyzerať reálne, že biedne hrajúci útočník Alvaro Morata by mohol opustiť Chelsea. Čo je ale zaujímavejšie, kritizovaný Španiel je pri výbere nového pôsobiska prieberčivý.

Španielsky útočník Alvaro Morata by mohol opustiť Chelsea už v zimnom prestupovom období. „Útočník Alvaro Morata je v hľadáčiku španielskeho klubu FC Sevilla, ale hráč by preferoval návrat do svojho materského klubu Realu Madrid,“ píšu britskí novinári.

Je až zvláštne, že hráč, ktorý je pod paľbou tak veľkej kritiky a je označovaný za najväčšiu slabinu Chelsea, si diktuje podmienky svojho ďalšieho pôsobiska. „Pracujeme na veľa menách. Pre nás je dôležité, aby hráči, ktorých získame, chceli prísť do FC Sevilla,“ cituje slová športového riaditeľa FC Sevilla portál football.london.

Denník The Sun tvrdí, že Andalúzia je únikovou cestou pre Moratu, ktorý nedokázal v Premier League skórovať od novembra a kouč Maurizio Sarri s ním stráca trpezlivosť. Je však otázne, či bude chcieť Alvaro do FC Sevilla odísť.

„Morata sa chce vrátiť do Realu Madrid, už po tretí raz v kariére,“ tvrdia novinári z Británie. Háčik je ale v tom, že Biely Balet o jeho získanie záujem nemá, pretože vo svojej ofenzíve má lepších hráčov, ako Morata momentálne je.