Main Content

TOP TRANSFER NEWS (4.1.): Návrat Alexisa do Španielska?

piatok, 4. január 2019 10:19 | Autor: Jakub Vaverka

Alexis Sanchez
Alexis Sanchez | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Arsenal ide po Cengizovi

Turecký útočník Cengiz Under by mohol podľa informácií zdroja Fotomac prestúpiť z talianskeho AS Rím do londýnskeho Arsenalu. Kanonieri sú pripravení za jeho služby zaplatiť rovných päťdesiatpäť miliónov libier.

Alexis do La Ligy?

Čilský útočník Alexis Sanchez by sa mohol vrátiť do španielskej La Ligy, kde v minulosti obliekal dres FC Barcelona. Zdroj menom El Gol Digital informuje, že o kanoniera Manchestru United sa pobijú Valencia a Atlético Madrid.

O Ozilovi v lete

O budúcnosti Mesuta Ozila bude rozhodnuté v letnom prestupovom období, píše britský plátok Evening Standard. Nemecký stredopoliar sa s Arsenalom stále nedohodol na novej zmluve, pričom obe strany nechcú situáciu riešiť teraz.

Juve chystá zmluvu pre kouča

Vedenie Juventusu Turín v tomto období pracuje na novom kontrakte pre talianskeho trénera Massimiliana Allegriho, ktorý sa stal symbolom klubového úspechu v posledných rokoch. Informáciu priniesol portál Calciomercato.

150M na prestupy

Španielsky denník Mundo Deportivo prišiel so správou, podľa ktorej má vedenie FC Barcelona zimný prestupový rozpočet na úrovni 150 miliónov eur. Po príchode stopéra Murilla na hosťovanie momentálne nie je jasné, koho Barca bude loviť teraz.

Vykúpenie pre Moratu?

Denník The Sun píše, že španielsky útočník Chelsea Alvaro Morata by mohol ukončiť svoje trápenie v anglickej Premier League a odísť späť do rodného Španielska. O jeho služby sa zaujíma celok z La Ligy FC Sevilla.