Main Content

TOP TRANSFER NEWS (2.1.): Pulišič do Anglicka, Navas a Arsenal, cieľ Realu?

streda, 2. január 2019 12:19 | Autor: Jakub Vaverka

Christian Pulisic
Christian Pulisic | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Pulišič posilou Chelsea

Prvá prestupová bomba odpálená. Londýnska Chelsea získala amerického reprezentanta Christiana Pulišiča, ktorý podáva kvalitné výkony v nemeckej Borussii Dortmund. Pulišič Chelsea stál 64 miliónov eur a v Bundeslige ostane na hosťovaní do konca sezóny.

Manolas do United?

Taliansky portál Tuttomercatoweb píše, že Manchester United bude v zimnom prestupovom období pracovať na príchode gréckeho stopéra Kostasa Manolasa, ktorý oblieka dres talianskeho klubu AS Rím.

Hernandez na lane Los Che

Netopieri z Valencie majú veľký záujem o mexického útočníka Javiera Hernandeza, ktorý je vraj na odchode z anglického West Hamu United. Denník Marca píše, že Los Che sú nespokojní so stavom svojej ofenzívy.

Keylor Navas do Arsenalu?

Španielsky denník Diario Sport informuje, že londýnsky Arsenal má záujem o kostarického brankára Keylora Navasa z Realu Madrid. Zaujímavé ale je, že Kanonieri momentálne majú k dispozícii dvojicu Leno – Čech a na hosťovaní majú Ospinu.

Real chce Sarabiu

Pablo Sarabia, záložník, ktorý podáva kvalitné výkony v drese španielskeho klubu FC Sevilla, sa ocitol v hľadáčiku konkurenčného Realu Madrid. Informácie priniesol bulvárny plátok zameraný na La Ligu Don Balon.

Solanke možno do Schalke

Renomovaný futbalový portál Transfermarkt hlása, že Schalke 04 Gelsenkirchen je veľmi blízko k získaniu anglického útočníka Dominica Solankeho, ktorý je nespokojný, že pravidelne nehráva v Liverpoole.