Main Content

VIDEO: Trápenie Trenčína na ľadoch súperov pokračuje, Dukla prehrala aj v Budapešti

nedeľa, 30. december 2018 22:57 | Autor: TASR

Dukla Trenčín
Dukla Trenčín | zdroj: TASR

Budapešť 30. decembra (TASR) - Hokejisti Dukly Trenčín pokračujú v trápení na klziskách súperov. Potvrdil to aj zápas 37. kola, v ktorom Dukla prehrala v Budapešti. 

Domáci mohli ísť do vedenia po niekoľkých sekundách hry, Valent však svoj tím podržal. O päť minút neskôr zneškodnil trenčiansky brankár ďalšiu veľkú šancu hráčom MAC. Domáci boli počas prvej tretiny aktívnejší, Duklu zachránila od inkasovaného gólu okrem brankára aj konštrukcia jeho bránky.

V 22. minúte sa domáci dočkali vedúceho gólu, keď si nahodený puk Pozsgaia zrazil do vlastnej bránky Holenda. O tri minúty sa postaral o vyrovnanie takisto aj s dávkou šťastia strelou z ľavej strany Mikula. V ďalšom priebehu druhej časti hry sa oba tímy pokúšali nakloniť vedenie na svoju stranu, vytvorili si šance, no do druhej sirény už gól nepadol.

V tretej časti dokázali srdnato bojujúci hráči MAC strhnúť víťazstvo na svoju stranu. V 42. minúte po prihrávke Browna zostal pri zadnej žrdi úplne voľný Dansereau a poslal domácich druhýkrát do vedenia. V 55. min pridal gólovú poistku Orbán, ktorý strelou z prvej prepálil Valenta - 3:1. Hosťom sa už nepodarilo zdramatizovať zápas ani pri záverečnej power play bez brankára.

MAC Budapešť - HK Dukla Trenčín 3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Góly: 22. Pozsgai (Macaulay), 42. Dansereau (Brown, Klempa), 55. Orbán (Langkow, Burt) - 25. Mikula (Bartovič, Ölvecký). Rozhodovali: Jonák, D. Konc - Synek, Tvrdoň, vylúčení: 1:3 na 2 min., presilovky a oslabenia: 0:0, 1010 divákov.