Main Content

Prestúpi Kylian Mbappé do FC Barcelona?

streda, 26. december 2018 13:26 | Autor: Jakub Vaverka

Kylian Mbappé
Kylian Mbappé | zdroj: TASR

Vedenie FC Barcelona chce mať vo svojom tíme najlepších hráčov, to je jeden z dôvodov, prečo sa Katalánci najnovšie zamerali na hviezdneho bombardéra Kyliana Mbappého z PSG.

Kylian Mbappé má 20 rokov a hovorí o ňom celý futbalový svet. Získal cenu Golden Boy pre najlepšieho hráča sveta do 21 rokov a v tomto roku sa stal s Francúzskom majstrom sveta vo futbale. Očakáva sa, že v najbližších rokoch bude najlepší na celom svete. Má na to všetky predpoklady, či už herné alebo ľudské.

Mbappé je aktuálne hráčom Parížu Saint – Germain, ale verejnosť sa zhoduje, že ak chce byť dlhodobo na tróne, musí hrať v anglickej Premier League alebo v španielskej La Lige. Najnovšie sa KM spomína v súvislosti s majstrom Primera División – FC Barcelona.

Kylian Mbappé a Neymar
Kylian Mbappé a Neymar | zdroj: TASR

„Barcelona je ochotná ponúknuť PSG 150 miliónov eur plus Brazílčana Coutinha za Kyliana Mbappého,“ prišiel počas sviatkov so šokujúcou informáciou bulvárny plátok  Don Balon. „Je málo pravdepodobné, že by Parížania Mbappého predali iba za peniaze.“

„Zavážiť by mohlo, že Coutinho je blízkym priateľom Neymara, hviezdy PSG,“ píšu Španieli. Celú vec môžu zbrzdiť diplomatické vzťahy medzi Parížom a Barcelonou, ktoré sú poriadne napäté od odchodu Neymara v roku 2018.