Main Content

VIDEO: Miškovec doma zaskočil Nitru

nedeľa, 23. december 2018 19:56 | Autor: TASR

Hokejisti Miškovca
Hokejisti Miškovca | zdroj: TASR

Miškovec 23. decembra (TASR) - Hokejisti Miškovca si doma poradili s Nitrou. 

Prvá tretina nepriniesla veľa zaujímavých momentov, ale viac šancí na skórovanie mali Nitrania. Scheidl, Bortňák ani Versteeg však svojimi pokusmi neprekonali brankára Vaya. Úspešný nebol ani Šiška, ktorý osamotený pred Vayom nespracoval puk.

V druhej časti boli strelecky aktívnejší hostia, mali viac z hry, jediný gól druhej časti však padol do ich bránky. V 30. minúte sa ujala strela Magosiho, ktorá prekvapila brankára Šimbocha - 1:0. Krátko na to mali hostia presilovku, v sľubnej šanci však neskóroval Čaládi a Vay si krátko na to poradil aj s nebezpečným pokusom Blackwatera. Nitrania mali v závere druhej časti hernú prevahu, tú však v gólovú radosť nepretavil ani obranca Morrison po individuálnej akcii.

Hostia sa v tretej časti snažili o vyrovnanie, hráči Miškovca sa však spoliehali najmä na defenzívnu hru a protiútoky. Veľkou oporou domácich bol brankár Vay, ktorý zmaril viacero sľubných pokusov Nitranov. V 52. minúte domáci so šťastím pridali druhý gól, keď Ládova strela zmenila smer o Morrisonovu nohu a skončila v bránke - 2:0. Konsolidovaná defenzívna hra domácich bola veľkou prekážkou hostí, ktorí napokon nedokázali prekonať Vaya. Maďarský brankár si pripísal piate čisté konto v sezóne, Nitrania zastavili svoju sériu zápasov s minimálne bodom na čísle 13.

DVTK Jegesmedvék Miškovec - HK Nitra 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Góly: 30. Magosi (Slovák, Vay), 52. Láda. Rozhodovali: Kalina, Snášel - Smrek, Jobbágy, vylúčení: 3:5 na 2 min., presilovky a oslabenia: 0:0, 1505 divákov.