Main Content

Game of Isco: Možno skončí tam, kde nechce

nedeľa, 23. december 2018 12:38 | Autor: Timotej Gašper

Isco
Isco | zdroj: TASR

Situácia ohľadom španielskeho záložníka sa začína komplikovať. Je na zozname viacerých klubov, no možno si nebude mať možnosť vyberať. 

Nedeľné ranné správy zo SkySports i Sunday Express informujú, že budúcnosť Isca sa začína každým dňom zamotávať viac a viac. 26-ročný španielsky reprezentant nie je v Reale Madrid využívaný podľa predstáv a väčšinu času doterajšieho priebehu sezóny strávil na lavičke náhradníkov. Už dlhodobo je teda predmetom prestupových špekulácií aj Isco, ktorý sa spája s odchodom do viacerých klubov. O španielskeho ofenzívneho stredopoliara je enormný záujem vo Francúzsku, Anglicku i Nemecku. Okrem Parížu Saint-Germain, ktorý vytrvalo hľadá do svojich radov tvorivý element, ktorý by pozdvihol úroveň už tak veľmi silnej ofenzívy pod Eiffelovou vežou na nový level. 

Vážnejšími záujemcami sú však Manchester City, Chelsea, Tottenham a Arsenal z Premier League, pričom z Nemecka sa stále ozýva i záujem Bayernu Mníchov. Podľa informácií Sunday Express je Isco fascinovaný Manchestrom City kvôli Pepovi Guardiolovi, no je možné, že aj keď napokon odíde do Premier League, tak to nebude na Etihad Stadium. V prevažne španielskych médiách sa totižto špekuluje, že ak konečne dôjde k prestupu Edena Hazarda do Realu Madrid, súčasťou obchodu by mal byť aj tvorivý stredopoliar Isco. 

Okrem Manchestru City je však v hre aj Bayern Mníchov, ktorý sa pravdepodobne rozlúči s Jamesom Rodriguézom, keďže kolumbijsky stredopoliar príliš nesedí do koncepcie Nika Kovača. O Isca sa teda zvedie tuhý boj už v januári, pričom uspieť chce každý z vyššie spomínaných veľkoklubov.