Main Content

TOP TRANSFER NEWS (20.12): Messi odmietol príchod Pepeho

štvrtok, 20. december 2018 11:50 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi
Lionel Messi | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea nezíska Ruganiho

Obranca Juventusu Turín Daniele Rugani, ktorý bol dlhodobo spájaný s londýnskou Chelsea, nakoniec do anglickej Premier League nepríde. 24 – ročný reprezentant je pripravený podpísať so Starou Dámou podpísať nový kontrakt.

Bitka o Isca

Corriere dello Sport informuje, že španielsky reprezentant Isco odíde v budúcom roku z Realu Madrid. Veľký záujem o jeho služby majú Manchester City a Juventus Turín. Biely Balet za jeho služby požaduje minimálne 100 miliónov eur.

Messi nechce Pepeho

Denník Don Balon prišiel s informáciou, podľa ktorej sa Barcelona zaujíma o získanie portugalského stopéra Pepeho z tureckého BJK Besiktas, ale tento transfer je vraj nereálny, pretože hviezdny Leo Messi si jednoducho príchod Pepeho do Katalánska nepraje.

Quintero do Barcelony?

Don Balon informuje, že kolumbijský reprezentant Juan Quintero je v hľadáčiku FC Barcelona. Quintero bol nedávno spájaný aj s Realom Madrid, ale momentálne je nejasné, kam jeho kroky z River Plate zamieria.

Sancho do Realu Madrid?

Don Balon hlása, že anglický supertalent Jadon Sancho, ktorý oblieka dres nemeckej Borussie Dortmund, sa ocitol v hľadáčiku kráľovského veľkoklubu Realu Madrid. BVB by mohlo za jeho odchod získať sedemdesiat miliónov eur.

Bayern favoritom na Cengiza

Americká televízia ESPN píše, že Bayern Mníchov je favoritom na získanie tureckého útočníka Cengiza Undera, ktorý dlhodobo podáva výborné výkony v drese talianskeho AS Rím. Bavori nie sú jediní záujemcovia o jeho služby, Turka pozorne sledujú aj Tottenham, Arsenal, Manchester City či Manchester United.