Main Content

TOP TRANSFER NEWS (19.12.): Icardi na lane Chelsea

streda, 19. december 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Mauro Icardi
Mauro Icardi | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Solskjaer dočasným trénerom United

Ole Gunnar Solskjaer by sa mal v stredu stať dočasným trénerom futbalistov Manchestru United. Anglický klub hľadá kouča po utorňajšom odchode Joseho Mourinha, no s trvalým nástupcom počká do konca sezóny. Tréningový proces zatiaľ viedol doterajší asistent a ďalší bývalý hráč Michael Carrick.

Icardi do Chelsea?

Argentínsky útočník talianskeho Interu Miláno Mauro Icardi by sa mohol v januárovom prestupovom období sťahovať do anglickej Premier League, píšu noviny Gazzetta dello Sport. Veľký záujem o jeho služby prejavila Chelsea.

Christensenov príchod reálny

Španielsky plátok Mundo Deportivo hlása, že príchod Andreasa Christensena do FC Barcelona v januárovom prestupovom období z Chelsea, nemusí byť iba výmyslom médií. Na oboch stranách mali už mali prebehnúť prvé rozhovory.

Barca sleduje viacero obrancov

Denník Mundo Deportivo pridáva ďalšiu informáciu, podľa ktorej Andreas Christensen nie je jediným obrancom, ktorého Katalánci sledujú. Barca má v hľadáčiku aj Diega Llorenteho z Realu Sociedad a Jorgeho Merea z nemeckého Kolína.

Isco za 100

Španielsky stredopoliar Isco by mohol v budúcom roku opustiť Real Madrid za 100 miliónov eur. Pod túto čiastku Biely Balet nepôjde a to aj napriek tomu, že tento záložník prakticky nehráva.

Mina do Atlética?

Objavili sa správy, že obranca liverpoolskeho Evertonu Yerry Mina by mohol opustiť Goodison Park a zamieriť do španielskej La Ligy, kde sa o jeho služby zaujíma Atlético Madrid.